Menu Luk

Artikel – Festivalmoden, eksisterer den overhovedet?

Artikel - Festivalmoden, eksisterer den

Er mode noget der findes alle steder? Eller er det kun noget der hører til i de glamourøse storbyer som Paris?

I forbindelse med min søgen på ideer til nye produkter stødte jeg på en sjov artikel fra Euroman. Artiklen har overskriften "Mænd. her er den festivalstil, kvinderne kan li'". Artiklen kan i læse her, hvis det har interesse.
Den indeholder billeder af mænd i 10 vidt forskellige outfit, som efter min mening er spøjse på deres egen måde. Da jeg læste den første gang tænkte jeg helt ærligt, at alle 10 havde en forfærdelig stil.
Her i sommer var jeg så selv på besøg på Samsø festival, og mens jeg sidder i mit telt og får en varm festivaløl, kommer min nabo hjem. Hun havde, ligesom mændene i artiklen, et "spændende" outfit på. Outfittet kan i se herunder, med fokus på strømperne sjovt nok.

Dette festival outfit er mændene vilde med!

Efter en kort samtale med hende, hvor jeg driller hende lidt med tøjet, kom jeg til at tænke på artiklen jeg havde læst. Det er samme fænomen. Men pigen havde det sjovt og hun var ligeglad med hvad tøj hun havde på. Det samme galt egentlig for mange andre jeg senere snakkede med. Alle der havde denne, lidt skæve, holdning til deres til havde der bare lidt sjovere, og udstrålede bare lidt mere selvtillid.

Så jeg gik fra at synes at artiklen fra Euroman var lidt underlig, da ingen kvinder efter min mening kan lide sådan en stil, til at forstå meningen bag den. Alle stilene er unikke, behagelige og viser personlighed. På en festival hvor alle smider deres hæmninger, tror jeg netop det er det kvinderne vil have.

Cadeau til Euroman - Det er godt fanget.

Næste år vil jeg se om jeg kan lave et lignende indlæg med fokus på min produktkategori.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *