OM OS

Hvem er vi?

Sockit er en del af virksomheden Optimize Life, der har til formål at skabe produkter og løsninger, der gør hverdagen lidt nemmere for danskerne.

Historien bag

Konceptet bag Sockit er ikke noget nyt – flere har igennem tiden lavet løsninger for at holde sokkerne sammen. På trods af det, har ideen kun fået grobund i Holland. Netop i Holland stiftede Sockits ejer Martin også bekendtskab med konceptet første gang tilbage i 2016, hvor han i forbindelse med sit studie arbejdede tæt sammen med Hollandske start-ups.

Mission

Vi ser tid som en sparsom ressource, en ressource der mangler i de flestes dagligdag - i privaten såvel som i det professionelle. Hos Optimize Life vil vi skabe ekstra tid i hverdagen ved at tilbyde små løsninger, der kan spare dig tid i dagligdagen og give dig de ekstra minutter til noget andet.

Vision

Vi ønsker at tilbyde tidsbesparende løsninger inden for alle tænkelige processor til erhvervsdrivende såvel som private.

Værdier

Optimize Life ser etik som værende den afgørende faktor i beslutningsprocesser. Etik er i vores optik respekt for samfundet på alle parametre. Vi sætter en stor ære i, at en medarbejder er en kollega og ikke blot en ansat, og skal derfor behandles herefter, uanset rang i virksomheden. En medarbejder skal have en ordentlig løn og ordentlige arbejdstider – ligegyldig stilling. Ligeledes anser vi miljøet for at være en etisk faktor, hvor vi vil forsøge at gøre en forskel. Det gælder både for selve produkterne vi laver, processerne vi bruger og det personlige ansvar, vi hvert især tager. Med det sagt vil kunden altid være centrum for vores handlinger, og vi vil strække os langt for at give kunden netop det, han efterspørger - men aldrig hvis løsningen kræver et kompromis med vores interne etik.