Herre

Kan du ligesom os, godt lide at at dine fødder er glade? Så er du kommet til det rette sted. Vores sortiment af herrestrømper indeholder tidens trends, samt klassiske designs. Ydermere har vi også de fantastiske bambussokker i vores sortiment.

Har du aldrig hørt om bambusstrømper før? Så følg med her. Bambus er ikke kun for pandaer, det er også blevet et populært materiale til tøjindustrien. Det er det fordi bambus er et bæredygtigt materiale, grundet dets hurtige vækst. Men det er ikke det eneste.
Bambus er ekstra slidstærkt sammenlignet med bomuld, og så virker det også antibakteriel, hvilket betyder at dine fødder ikke kommer til at lugte. Ja du hørte rigtigt, de er mere eller mindre lugtfri.
Læs mere om hvordan du vælger dine strømper her.

Hvis du ikke har prøvet bambussokker før, så er det på tide du gør det. Hos os kan du købe 5 par sokker for 99.80 kr, og så er der også fri fragt ved køb over 200 kr, så det er bare at komme igang med bestillingen.

Husk at du kan matche dine fem par strømper med alle kategorier. Køb eksempelvis to par til dig selv og et til hver af ungerne derhjemme.

Viser alle 9 resultater