Menu Luk

Viden – Hvad er bambus for en størrelse

Bambus - Hvad er det for noget

Hvad er det?

Især nu hvor pandaerne er kommet til Danmark, er der blevet meget snak om bambus. Det skyldes den store mængde bambus de spiser og de store omkostninger Danmark har til det. Men det er langt fra det eneste sted hvor bambus idag bruges i stor stil.

Bambus er blevet utrolig populært inden for tekstilverdenen, især når det omhandler t-shirts, underbukser og strømper. For mange kan det lide underligt at så stift et materiale som bambus kan bruges til tøj, men det kan det. Ikke nok med at det kan bruges, så er det faktisk også noget af det blødeste materiale der kan bruges til det.

Hos Sockit har vi fokus på strømper, og i vores sortiment pt. kan man købe sorte bambussokker i størrelser fra 35 til 46. Vi arbejder på at udvide sortimentet, så der kommer flere farver og styles, samt modeller til børn. Følg os endelig på Facebook og Instagram, så du ser når det sker.

Fordelene

Men nok om  hvad vi får, hvad kan dem vi har? De kan alt. Det er noget af det bedste der findes inden for strømpeverdenen og nu skal i læse hvorfor. Bambusstrømper har følgende fordele:

  • Det er meget bæredygtigt. Hvilket skyldes at det vokser utrolig hurtigt sammenlignet med andet træmateriale, og så vokser det uden brug af pesticider.
  • Bambus indeholder naturligt nogle stoffer der gør det antibakterielt. Det betyder at bakterierne der skaber dårlig lugt ofte dør.
  • Sammenlignet med bomuld er de særdeles åndbare og har en god sugeevne.
  • Det er mere temperaturregulerende end bomuld.
  • Farven holder meget længere ved farvning af bambus. Dvs. når du køber lækre farvede sokker er de lækre længere
  • Bambus er utrolig blødt at røre ved og omfavne fødderne med.

Som i nok kan se, så er bambussokker ret faktastiske, og det bedste er at det ikke bare er ord, det passer.

Bonusinfo

Bambus er også en nem plante at holde, så nem at man faktisk kan have det i sin have. De kræver ikke noget specielt og kan være både i krukker, i bedene eller som hæk.
Men hvis du vil udtrække fibre og prøve at lave sokker, så kan vi desværre ikke hjælpe, men vil i købe sokkerne færdige så klik her.

1 Comment

  1. Pingback:Guide - Sådan undgår du sure tæer og sko - Sockit

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *